Zaštita privatnosti i uvjeti korištenja

Pravila privatnosti

Web stranica podukegitarezagreb.hr (dalje u tekstu: Poduke gitare Zagreb) poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podatke iz procesa registracije, kontakt forme, prijave na newsletter te ostale podatke o korisniku, Poduke gitare Zagreb neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Poduke gitare Zagreb može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o internet provideru). Ove podatke Poduke gitare Zagreb koristi zbog sakupljanja informacija kojima je svrha poboljšanje sadržaja te dodatno usmjeravanje i prilagođavanje istih publici koja posjećuje web stranicu.

Poduke gitare Zagreb se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Kolačići

Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo pomoću koje web mjesto pamti vaše radnje i postavke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za web stranicu kao što su preferirani jezik ili adresa. Svaki put kada otvorite neku stranicu, web poslužitelj može pročitati vrijednosti koje je ranije spremio u kolačićima, a u internet preglednicima možete brisati svoje kolačiće i upravljati postavkama spremanja kolačića.

Kako možete sami upravljati postavkama u pojedinim preglednicima saznajte na sljedećim poveznicama:

Firefox: https://support.mozilla.org/hr/kb/Kola%C4%8Di%C4%87i
Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hr

Poduke gitare Zagreb koristi nužne analitičke kolačiće, kako bismo omogućili pojedine tehničke značajke poput analitike i na taj način osigurali pozitivno korisničko iskustvo, te poboljšali kvalitetu i sadržaj ponuđenih usluga.

Za obradu osobnih podataka odgovornost snosi:

Poduke gitare Zagreb
Tratinska 34
10000 Zagreb
info@podukegitarezagreb.hr

Zloupotreba interneta i slanje neželjene elektroničke pošte

Poduke gitare Zagreb vam ni u kojem slučaju neće slati e-mail newslettere za koje se niste prijavili na web stranici tako da svoje elektroničke sandučiće možete koristiti za spremanje i pregledavanje samo korisnih e-mailova.

Vaše e-mail adrese

Poduke gitare Zagreb pohranjuje vaše e-mail adrese i ostale podatke koje ste dobrovoljno dali prilikom upisa u newsletter listu ili kontakt formu (podatke koje unesete u kontakt formu nikada nećemo bez vašeg pristanka koristiti za slanje neželjenih e-malova). Poduke gitare Zagreb koristit će vaše e-mail adrese za slanje newslettera, i to samo onda kada se prijavite na našu newsletter listu i time date suglasnost da želite primati naš newsletter u vaš elektronički sandučić.

Specijalne obavijesti putem newslettera

Uz naše redovito slanje newslettera na koji ste se dobrovoljno i besplatno pretplatili, mi ćemo biti slobodni poslati vam neku specijalnu obavijest za koju vjerujemo da bi vam mogla koristiti, poput obavijesti o popustima na razne tečajeve sviranja gitare kao i korisnim informacijama o upisima na lekcije.

Ispisivanje s mailing liste

U bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga se možete jednostavno ispisati s naše mailing liste. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila (info@podukegitarezagreb.hr). Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na web stranici.